PREPORUČILI HZJZ I MZO

Važno! Obustavljaju se sve aktivnosti vezane za upis djece u prvi razred osnovne škole na području županije

Koprivničko-križevačka županija će u suradnji sa županijskim Zavodom za javno zdravstvo izraditi novi raspored pregleda djece.

15:41h
0
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Danas je na službenim stranicama osvanula obavijest za sve roditelje mališana koji bi ove godine trebali krenuti u prvi razred osnovne škole.

– Slijedeći preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske obavještavamo roditelje djece koja su dorasla za upis u prvi razred osnovne škole u školskoj godini 2020./2021. da se od ponedjeljka, 16. ožujka  na području Koprivničko-križevačke županije do daljnjega obustavljaju sve aktivnosti vezane za upis djece u prvi razred osnovne škole, što se posebice odnosi na dolazak djece u pratnji roditelja na preglede u prostorije Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije te dolazak na preglede u školske ustanove – piše na službenim stranicama Koprivničko-križevačke županije.

Koprivničko-križevačka županija će u suradnji sa županijskim Zavodom za javno zdravstvo izraditi novi raspored pregleda djece te će roditelji biti pravodobno obaviješteni o novim terminima putem internetskih stranica školskih i predškolskih ustanova te internetskih stranica osnivača školskih ustanova.

 

čitam...