Masterweb nagrade

Vegeta.hr osvojila prvo mjesto

12:27h
0
Masterweb nagrade // Foto: Podravka
Masterweb nagrade // Foto: Podravka

‘Obiluje novitetima kao što su inteligentni interaktivni sadržaji Mood Food, a njihova posebnost leži u istraživanju tržišta i suradnji sa psihologom u kojemu su raspoloženja i prehrana povezani kroz napredne algoritme’, jednoglasno je zaključio stručni žiri.

Internetske stranice Vegeta.hr i Podravka.hr osvojile su Masterweb nagradu u kategoriji Najbolje korporativne web stranice 2015.


Nagrade su dodijeljene na konferenciji Web strategija 16 – Laboratorij digitalnog marketinga koja okuplja stručnjake iz područja IT-a i digitalnog marketinga, a prije svega vrednuje se svijest kompanije o važnosti nastupa na webu i prezentacije sadržaja.

„S tehničke strane, smatramo da je stranica Vegeta.hr zasluženo na prvom mjestu jer koristi responsive pristup koji omogućava korisnicima jednako iskustvo bez obzira kojim preglednikom ili na kojem uređaju gledaju sadržaj. Obiluje novitetima kao što su inteligentni interaktivni sadržaji Mood Food, a njihova posebnost leži u istraživanju tržišta i suradnji sa psihologom u kojemu su raspoloženja i prehrana povezani kroz napredne algoritme“, jednoglasno je zaključio stručni žiri.

 

čitam...