12.9 C
Koprivnica
Srijeda, 28. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Vesna Pusić posjetila Koprivnicu i Rasinju
V

Ne propustite

Vesna Pusić, predsjednica HNS-a, potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova jučer je posjetila Koprivnicu i Rasinju.

Povod posjeta je podrška Meliti Samoborec, kandidatkinji HNS-a za dogradonačelnicu Koprivnice i Danimiru Kolmanu, HNS-ovu kandidatu za načelnika općine Rasinja, a podršku je iskazala i koalicijskim partnerima SDP-u, odnosno Darku Ledinskom i Vesni Želježnjak, kandidatima za župana odnosno gradonačelnicu.
– Samostalan nastup HNS-a u Rasinji je izuzetna šansa da stranka pokaže svoju snagu i pobijedi – poručila je Vesna Pusić, dodajući kako su poštenje i zdrav razum dvije najvažnije karakteristike u hrvatskoj politici te da je zadaća HNS-a njihova afirmacija.
Vesna Pusić posjetila je i Medijsko sveučilište, gdje je sa studentima novinarstva razgovarala o EU, euroskepticizmu, razmjeni studenata, fondovima EU, mogućnostima zapošljavanja u EU te o aktualnoj politici Vlade.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rezime godine

PODRAVKA U 2023. Veći prihodi i dobit, rast plaća, nova tvornica i rekordna vrijednost dionice, Dalić: Hvala svakom radniku na doprinosu, kao i vjernim...

Grupa Podravka u 2023. ostvarila je prihode od prodaje u iznosu od 713,8 milijuna eura, što je 46,7 milijuna...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×