14.3 C
Koprivnica
Srijeda, 31. svibnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
mi smo sretni ljudi

[VIDEO] ANKETA Je li Koprivnica uistinu jedan od 200 najsretnijih gradova na svijetu? Građani su zadovoljni, ali vrane i kanalizacija, ipak, su im trn u oku

Razmišljanja naših građana, kako pozitivna tako i negativna, pogledajte u videu

Ne propustite

U ponedjeljak je obilježen Svjetski dan sreće, jučer smo pak pisali o novom priznanju koje je stiglo Gradu Koprivnici, a danas smo prošetali novim i gotovo do kraja obnovljenim trgom i pitali građane jedno jednostavno pitanje.

- Oglas -

Jesu li sretni?

Podsjetimo, podravska metropola je jedna od 200 svjetskih gradova, dobitnika priznanja za kvalitetu života. Koprivnica se smjestila na 164. mjestu i dobila status brončanog grada, a tu je i Zagreb, koji je 139. na popisu.

Većina naših sugovornika je sretna, svoj grad i život u njemu vole. Mirnoću, zelenilo, prirodu i posebnu energiju ističu kao prednosti, a s druge strane ima i onih koji su nezadovoljni.

- Oglas -

Jedan od stanovnika kvarta Lenišće nije sretan bukom koju stvaraju vrane i bude ga po noći zadnjih, kako kaže pet ili šest godina.

Razmišljanja naših građana, kako pozitivna tako i negativna, pogledajte u videu.

Jeste li zadovoljni životom u Koprivnici?

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Advertisement -

Najnovije

KRATKOROČNO ZADUŽENJE

‘Zapelo’ s priljevom sredstava za Newton sobe, kako bi radovi počeli Grad diže ‘mosni’ kredit od 770 tisuća eura

Na redovnoj sjednici gradskoga vijeća najavljenoj za sutra, ludbreški gradski vijećnici donijet će odluku o dizanju kratkoročnog kredita na iznos od 770 tisuća eura. Kako...
- Advertisement -

Vezane vijesti