sanjarenje

VIDEO Koprivničanac Martin Hadelan izdao novu, lakopamtljivu pjesmu Dogodine

12:56h
0

Svoju prvu autorsku pjesmu izdao je 2017. godine pod imenom Sam svoja briga u suradnji s Intek Music-om, te još dva samostalna singla na Bandcampu Budi tu i Oprostite kao dio samostalnog EP albuma Puzzle. Pjesmom Dogodine nastavlja uspješnu suradnju sa Intek Music-om.

– Pjesma je zapravo nastala 2017. godine, ali je konceptualno i tekstom bila potpuno drugačija od ove finalne verzije – kaže Martin.

– Na pjesmi sam radio dva mjeseca prije no što sam predložio ideju Marinu i Heleni Hraščanec iz Intek Musica s kojima sam svoju ideju i realizirao u jednu melodičnu i zabavnu pjesmu, a nadam se i lakopamtljivu, koja će vam ostati dugo u uhu – rekao je.

Možda naše ljeto ove godine nije ono pravo, možda nismo zajedno sa svojom ekipom ili najdražima… Svi se nadamo da će nam 2021. biti bolja i pozitvnija. Za pjesmu bih rekao da je atipično ljetna te da je svojevrsna mini recenzija mojeg ovogodišnjeg odmora. Pjesma ironizira cijelu ovu ludu 2020. godinu i prikazuje nostalgičan osjećaj sreće i uzbuđenja koje donosi ljeto. Sanjarimo o budućem odmoru, opuštanju i moru – o budućem ljetu, onom za koje želimo da nas čeka dogodine.

Videospot je nastao u Tribunju pokraj Vodica, a snimao ga je i montirao Patrik Ivačić.

čitam...