15.7 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
RAZGOVOR

VIDEO Nagrađivani autor Leo Rafolt s koprivničkim knjižničarima predstavio knjigu Virus in fabula
V

Dobitnik je više nagrada za svoj znanstveno-istraživački rad.

Ne propustite

U okviru programa Šetnja kroz Stručno-znanstveni odjel – tema: život u pandemiji u srijedu je održano online predstavljanje knjige Lea Rafolta Virus in fabula za koju je dobio nagradu Zvane Črnja za najbolju knjigu eseja objavljenu u 2020. godine.

Rafolt je, inače, teatrolog mlađe generacije, književni i kulturni teoretičar, znanstvenik sa širokim dijapazonom interesa te autor sedam knjiga. Trenutno radi kao redoviti profesor na Akademiji za umjetnost i kulturu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Dobitnik je više nagrada za svoj znanstveno-istraživački rad.

Rafolt je iznio promišljanja o nizu fenomena i subfenomena povezanih s pojavom koronavirusa i pandemijom koju je izazvao u globalnim razmjerima. S Leom Rafoltom razgovarali su knjižničari Stručno-znanstvenog odjela koprivničke knjižnice Dijana Sabolović-Krajina i Kristian Ujlaki.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zlatni pir

FOTO/VIDEO Marija i Franjo Pintić zajedno su pola stoljeća, otkrili su nam recept: “Ne treba biti previše dobar, treba biti i oštar”

Prije 50 godina započela je ljubav jednog križevačkog para. Marija i Franjo Pintić bračni su par koji dolazi iz...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×