12.1 C
Koprivnica
Subota, 13. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Službeno

Vijećnici odlučili: General Ante Gotovina postat će počasni građanin Koprivnice
V

Ne propustite

Svim dobitnicima priznanja upućujem čestitke, a nagrade će biti uručene na svečanoj sjednici Gradskog vijeća u povodu Dana grada, 4. studenog – istaknuo je Dragutin Jeđud.

Vijećnici koprivničkog Gradskog vijeća tajnim su glasovanjem na današnjoj sjednici, sa 17 glasova “za” i jednim suzdržanim, donijeli odluku da se general pukovnik u mirovini Ante Gotovina proglasi počasnim građaninom Koprivnice.

Isto tako, većinom glasova odlučeno je da se javna priznanja u obliku medalja grada Koprivnice dodijele obrtniku Zdravku Jurjeviću i povjesničaru Hrvoju Petriću te dobrovoljnim darovateljima krvi, koji su ovu dragocjenu tekućinu darovali 100 i više puta, a to su Ivan Ernečić, Dragutin Landek, Željko Ivačić, Željko Balaško, Josip Herceg, Josip Kralj i Dražen Buhanec.

Plakete grada Koprivnice većinom glasova dodijeljene su Nenadu Marincu, Katarini Budaj, Društvu multiple skleroze Koprivničko-križevačke županije i Rukometnom klubu Koprivnica-Hangar 18.

– Svim dobitnicima priznanja upućujem čestitke, a nagrade će biti uručene na svečanoj sjednici Gradskog vijeća u povodu Dana grada, 4. studenog – istaknuo je Dragutin Jeđud, predsjednik Odbora za izbor i imenovanja koprivničkog Gradskog vijeća.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Više sreće nego pameti

Sjećate se jučerašnjeg slijetanja u Rasinji? Prometni mamlaz imao je 3,18 promila

Bili smo jučer na mjestu prometne nesreće koja se dogodila oko 6.50 u Rasinji u Kolodvorskoj ulici. Kako doznajemo...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×