14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Vikend amaterskog kazališta Ludens teatra
V

Ne propustite

Vikend amaterskog kazalištaOd 13. do 15. svibnja 2011. u Domu mladih Koprivnica održat će se VIKEND AMATERSKOG KAZALIŠTA, produkcija predstava nastalih u sklopu Dramskog studija Ludens teatra.

U četiri glupe polaznika – “Prvi red”, “Povratak otpisanih 2”, “Luda P.I.P.A.” i “Puj, puj, puj”, tridesetak amatera – zaljubljenika u kazalište, uz vodstvo dviju mentorica prof. Martine Trešćec i prof. Dijane Mateša, osmislilo je i u potpunosti realiziralo (od ideje, teksta, scenografije, kostimografije do režije) čak četiri predstave. Vikend započinje u petak, 13. 5. u 20 sati, kada će grupa “Prvi red” izvesti predstavu “Sestrinstvo putujućih čarapa”. U subotu, 14. 5. u 20 sati, gupa “Povratak otpisanih 2” prikazat će tri bračna para i njihove probleme u predstavi “Brak je mrak”. U nedjelju, 15. 5. u 19 sati grupa “Luda P.I.P.A.” pokazat će da tinejdžerski problemi nisu nikome strani u predstavi “Kad nešto pukne i krivo se skrene”. Vikend amaterskog kazališta završit će u nedjelju “Pričom o priči” o nekolicini razmažene djece bogataša koji pretuku učenika iz svoje škole te za kaznu moraju provesti nekoliko dana u domu za nezbrinutu djecu. Priču o nasilju među mladima izvest će grupa”Puj puj puj” s početkom u 21 sat.

Ulaz na sve predstave Dramskog studija je slobodan.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Četiri divna imena danas imaju svoj dan

Danas imendan slave Laura, Nevenka, Emilija, Albert. Laura je ljubazna, ambiciozna, ugodna, razborita i autentična osoba. Nevenka je nepristrana, elegantna, vesela,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×