10.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Vikend amaterskog kazališta u Ludens teatru – VAK
V

Ne propustite

U dvorani Doma mladih, Koprivnica, održat će se 31.05. u 20h i 01.06.2014. u 19h i 20h, vikend amaterskog kazališta. Sudionici su polaznici mlađe i starije grupe Dramskog studija Ludens teatra i polaznici studija gradskog kazališta Đurđevac.

Maštoplov
Kako je Potjeh tražio istinu

Prikazat će se tri predstave tijekom vikenda.

Prva je predstava starije skupine “Tajna ogrlice sa sedam rubina” prema romanu Ivone Šajatović 31.05. u 20h. Druga je mlađe skupine 01.06. u 19h, Maštoplov prema tekstu Ive Milley. Treća predstava je gostovanje dramske skupine gradskog kazališta Đurđevac, koja će 01.06.u 20h, odigrati predstavu “Kako je Potjeh tražio istinu” Ivane Brlić – Mažuranić.

Predstava “Tajna ogrlice sa sedam rubina” osvojila je na 11. smotri kazališnih amatera Koprivničko-križevačke županije 2014. nagradu za najbolju adaptaciju dramskog teksta (prof. Martini Trešćec Godek), a predstava “Kako je Potjeh tražio istinu” osvojila je nagrade za najbolju režiju, najbolju sporednu mušku ulogu i i za inventivnost.

Ulaz na predstave je slobodan.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Sezona dolazi

Trikovi za vrt iz prošlog stoljeća: Ove biljne kupke su najbolja prihrana

Vrijeme sjetve i sadnje pojedinih povrtnih kultura već je počelo, a prava sezona tek dolazi. Ovi trikovi za vrt...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×