15.7 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
radni vikend

Vikend rekorderi: Jedan ‘gospon’ autom projurio kroz Reku, a drugi vozio traktor sa skoro tri promila u sebi
V

Na početku ovog tjedna policijski službenici ponovno su nas obavijestili o akterima koji su svojim aktivnostima doprinijeli policijskom izvješću.

Ne propustite

Još jedan vikend je iza nas, ponedjeljak je stigao, a s njim i novi “vikend rekorderi”.

Tako su nas na početku ovog tjedna policijski službenici ponovno obavijestili o akterima koji su svojim aktivnostima doprinijeli policijskom izvješću.

Najveća koncentracija alkohola tijekom vikenda utvrđena je u subotu, 25. studenoga u 23.15 sati u mjestu Donja Glogovnica. Naime, tamo je 47-godišnji vozača traktora upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,78 promila.

– Najveća brzina kretanja zabilježena je u petak, 24. studenoga u 15.42 sati u Reki, kada se vozač osobnog automobila kretao brzinom od 126 kilometara na sat, iako je ograničenje 70 kilometara na sat – priopćili su iz policijske uprave.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ZANIMLJIVO GOSTOVANJE

Anđa Marić na Dan žena u knjižnici predstavlja knjigu “Moja revolucija u 365 dana”

Povodom Međunarodnog dana žena, Grad Križevci i Gradska knjižnica Franjo Marković Križevci organiziraju predstavljanje knjige "Moja revolucija u 365 dana"...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×