24.1 C
Koprivnica
Petak, 21. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
u planu i energetska obnova

Virovska ordinacija dobila lift, prilagođen je i ulaz za osobe s invaliditetom, a mještanima su zdravstvene usluge tako postale još dostupnije
V

Dodajmo kako Općina u suradnji sa Županijom ove godine planira i energetsku obnovu zgrade na kojoj je u prijašnjim zahvatima zajedničkim sredstvima obnovljeno krovište i stolarija

Ne propustite

Općina Virje na čelu s Mirkom Perokom poznata je po raznim aktivnostima i projektima koji se provode na području cijele općine, a da se u njoj radi dokaz je rekonstrukcija zgrade zdravstvene ambulante.

Župan Darko Koren posjetio je spomenutu općinu sredinom ovog tjedna te prilikom obilaska istaknuo kako Virje prednjači u mnogočemu, a prijateljski odnos i sinergiju Općine i Županije istaknuo je kao važne čimbenike za stvaranje adekvatnih uvjeta i podizanje životnog standarda za sve mještane koji žive na području virovske općine.

Posjet Općini iskorišten je i za obilazak prostora u kojem su smještene ordinacije koje djeluju u sklopu Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije, a riječ je o ordinacijama obiteljske i dentalne medicine.

Foto: Kc-kžž

Kako bi liječnicima i pacijentima osigurali što kvalitetnije uvjete, Općina je realizirala projekt rekonstrukcije zgrade zdravstvene ambulante kojom je izgrađena pristupna platforma za osobe slabije pokretljivosti te je ugrađeno dizalo pa pacijenti sada imaju još lakši pristup medicinskim uslugama.

Projekt kojim je dodatno poboljšana kvaliteta i dostupnost zdravstvenih usluga vrijedan je 80.944 eura te je većinski sufinanciran sredstvima Općine, a dio u iznosu oko 20 tisuća eura osiguran je na natječaju Ministarstva hrvatskih branitelja.

Dodajmo kako Općina u suradnji sa Županijom ove godine planira i energetsku obnovu zgrade na kojoj je u prijašnjim zahvatima zajedničkim sredstvima obnovljeno krovište i stolarija.

Uz župana Darka Korena i načelnika Mirka Peroka, sastanku i obilasku zdravstvenih ordinacija su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, ravnateljica Doma zdravlja KKŽ Mirjana Hanžeković, županijske pročelnice Melita Ivančić i Maja Blažek te pročelnica JUO Općine Virje Kristina Filipović.

Foto: Kc-kžž
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nije mu bilo spasa

FOTO I VIDEO // Strašna nesreća kod Koprivnice, motociklist na mjestu poginuo, oglasila se i policija!

Strašna prometna nesreća dogodila se nešto prije 19.30 sati na državnoj cesti u Reki kod Koprivnice. Kako doznajemo od...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×