Vozači Rotora odlični na maratonu Terra Magica

11:14h
0
Krunoslav Pavlović, Siniša Herman i Marko Komes u Rapcu // Foto: BK Rotor

Vozači Biciklističkoga kluba Rotor Krunoslav Palović, Marko Komes i Siniša Herman nastupili su u subotu na prestižnom međunarodnom brdsko-biciklističkom UCI maratonu Terra Magica 2014. u Rapcu pokraj Labina, koji se ujedno bodovao i za Prvenstvo Hrvatske.


Staze dviju dužina, 75 km i 55 km, imale su start s gradske plaže, pa preko poznatih kamenitih puteva na Učki, do planinarskih i kozjih staza koje su bile vrlo nepristupačne tako da su vozači stalno bili u nedoumici – voziti ili hodati.

Usprkos vrlo vrućem vremenu, teškoj stazi i blatu na njoj, vozači Rotora postigli su odlične rezultate.

Siniša Herman u kategoriji Master 2, na stazi dužine 55 km i 1400 m penjanja, osvojio je izvrsno šesto mjesto i nove bodove u Prvenstvu Hrvatske s vremenom 3 sata i 14 minuta, te je ujedno osvojio odlično 10. mjesto u ukupnom međunarodnom poretku u svojoj kategoriji i tako ostavio iza sebe puno poznatija imena.

Marko Komes u kategoriji rekreativac, također na stazi dužine 55 km i 1400 m penjanja, bio je odličan 13., s vremenom 3:37 sati u međunarodnoj konkurenciji uprkos manjem kvaru na stazi.

Krunoslav Pavlović je na najtežoj stazi dužine 75 km i 2000 m penjanja završio vrlo tešku utrku za 5:30 sati.

Ovi rezultati nastavak su odličnih nastupa na maratonu u Prelogu i s pravom se očekuje zapažen nastup vozača Rotora na maratonu u Plitvicama, već ove nedjelje.

čitam...