Zašto?

Vozači zajedno stari 159 godina udarali automobile po parkiralištima i pokušali pobjeći od kazne

Kao i njegov 'kolega' iz Koprivnice, otišao je s mjesta nesreće, no pronađen je i protiv njega slijedi prekršajni postupak.

08:45h
0
Ilustracija
Ilustracija // Envato Elements

U dvije prometne nesreće koje su se dogodile tijekom proteklog vikenda bilo je nekoliko toga zajedničkog – skrivili su ih stariji vozači na parkiralištima i oba su pobjegla s mjesta nesreće, ili su to barem pokušali.

Jedna je bila u petak u 9.10 na Varaždinskoj cesti u Koprivnici. Tamo je 75-godišnjak Suzukijem na parkiralištu nepropisno vozio unazad i kod skretanja je udario u parkirani Golf, kažu iz policije. Nakon što je shvatio što je učinio, otišao je s mjesta događaja, no kasnije je ipak pronađen. Protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Druga je nesreća bila u Križevcima oko 9 sati u nedjelju. Na trgu S. Strahimira Kranjčevića na parkiralištu je 84-godišnji vozač upravljao Golfom te je prilikom nepropisnog skretanja udario u parkirani Renault. Kao i njegov ‘kolega’ iz Koprivnice, otišao je s mjesta nesreće, no pronađen je i protiv njega slijedi prekršajni postupak.

čitam...