summer cock festival

Za vas imamo ulaznice za Zuhrin Stand up Comedy Show pod zvijezdama, u dvorištu utvrde Stari grad u Đurđevcu

Riječ je o zabavljaču koji iza sebe ima cijeli niz duhovitih i zabavnih projekata i čije ime svakom Hrvatu, a i šire, stavlja osmijeh na lice.

17:00h
0

Vaš portal epodravina.hr i Turistička zajednica Grada Đurđevca, vode vas na Stand up Comedy Show Zlatana Zuhrića ZUHRE, a koji će se održati u petak, 07. kolovoza, s početkom u 20.30 sati u dvorištu utvrde Stari grad, u sklopu Summer Cock festivala u Đurđevcu.


Za Stand up na kojem ćete se zasigurno od srca nasmijati, darujemo dva puta po jednu ulaznicu.

Riječ je o zabavljaču koji iza sebe ima cijeli niz duhovitih i zabavnih projekata i čije ime svakom Hrvatu, a i šire, stavlja osmijeh na lice.

Zuhra je do sada vodio, gostovao i glumio u više od deset hrvatskih serija i emisija, a u svom životopisu ima i šest filmova. Proslavio se ulogom bahatog dalmatinca Aljoše Kapulice u popularnoj Večernjoj školi. Ni jedan od medija mu nije stran, ali najviše se pojavljivao na televiziji u humorističnim serijama. Rado je komičar s istančanim smislom za humor, ali ga ponekad zasmeta kad ga ljudi ne mogu shvatiti ozbiljno.

Prometnuo se u jednog od najtraženijih i najomiljenijih hrvatskih komičara, a to
mu je uspjelo i zbog toga što je skroman, prizemljen i pristupačan.

Njegov Stand up Show nikako ne smijete propustiti, a kako do ulaznice provjerite na Facebook profilu portala epodravina.hr

čitam...