11.3 C
Koprivnica
Petak, 31. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Zabranjeno bučenje kosilicama i pilama između 14 i 17 sati
Z

Ne propustite

Iz gradske uprave podsjećaju Koprivničance na odredbe iz Komunalnog reda. Građanima je naravno dozvoljeno uređivati okoliš u kojemu žive ali nije pri tom dozvoljeno ometati druge u vremenu predviđenom za odmor. Prvenstveno se tu misli na zvuke kosilica, motornih pila i sličnih pomagala.

– Svakodnevno u vremenu od 14 do 17 sati je zabranjena upotreba motornih pomagala kada se uređuju okućnice, kada se kosi ili pili drva. Osim radnog dana, nedjeljom i na dane državnih blagdana isto tako je zabranjena upotreba motornih kosilica i motornih pomagala – za Radio Dravu rekla je pročelnica za komunalno gospodarstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Maja Ištvan Krapinec.

Prema gradskom komunalnom redu također je zabranjeno spaljivanje granja i ostalog biljnog otpada u dvorištima. Provođenje ove odluke nadziru komunalni redari, koje građani i sami mogu pozvati ako za to imaju potrebe, a neposlušni građani moraju biti spremni na sankciju od 500 kuna po prekršaju.

tekst: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

SRETAN IMENDAN

[IMENDANI] Energični Benjamin i ležerni Ljubomir danas imaju razloga malo proslaviti

Kakav par lijepih imena! Benjamin i Ljubomir danas slave imendan. Benjamin je bučan, energičan, nepristran, jasan, aktualan, magičan, interesantan i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti