32.6 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DHPG DRNJE

Zaključen je još jedan košarkaški kamp u Rabu, sportašice i sportaši u par dana poboljšali su svoje vještine
Z

Predsjednik Drnja Željko Golubić i domaćeg kluba Žarko Matuš najavili su kako će sljedeći kamp, 2021. godine, biti na višoj razini s mogućnošću organizacije seminara za trenere mlađih dobnih kategorija.

Ne propustite

Ženski košarkaški klub DHPG Drnje godinama je organizator međunarodnog košarkaškog kampa za košarkašice i košarkaše u Rabu. Nažalost, ovogodišnji nije imao međunarodni karakter zbog otkazivanja ekipe ŽKK Tešanj iz Bosne i Hercegovine. Razlog je, naravno, koronavirus. Suorganizator je, kao i inače, bio KK Rab.

Kamperice i kamperi koji nisu s Raba smješteni su u dječjem odmaralištu. Imali su prehranu, izlete, posjete, organizirane igre s animatorima i školu plivanja. Treninzi su se, pak, održavali dvaput dnevno, i to pod vodstvom trenera Martina Kraljića, Željka Golubića i Dražena Cesara.

Sudjelovalo je između 40 i 51 mladih košarkaša i košarkašica rođenih od 2005. do 2013. godine iz Zadra, Drnja, Đelekovca, Ždale, Raba, Zagreba, Ogulina i Legrada.

Uzevši u obzir epidemiološke naputke, posljednji dan nije bilo utakmica, već su organizirane razne igre, pojedinačna i natjecanja u parovima na distanci. Time se okupljenima pokazao napredak ostvaren tijekom osam dana treniranja.

Kako bi zauvijek zapamtili predivan sportski provod, kamperice i kamperi te treneri kući su ponijeli dvije majice, osobna priznanja, a najbolja su pripale medalje i drugi pokloni.

Predsjednik Drnja Željko Golubić i domaćeg kluba Žarko Matuš najavili su kako će sljedeći kamp, 2021. godine, biti na višoj razini s mogućnošću organizacije seminara za trenere mlađih dobnih kategorija.

Dodajmo kako su povratkom iz kampa, prema klupskoj odluci, djeca ostala kod kuće, pa je prvi trening održan 4. rujna. Iz drnjanskog kluba navode kako nitko tijekom kampa nije imao zdravstvene probleme.

U nastavku pogledajte rezultate natjecanja.

Natjecanja, plasmani:

Brzina vođenja lopte: Lucy Španjol KK Rab, Mihaela Dražić ŽKK Zadar, Erika Premec ŽKK DHPG i Filip Beg KK Rab.
Slalom s kružnim vođenjima: Erika Premec ŽKK DHPG, Lucy Španjol KK Rab, Ivan Pavao Lakić ŽKK DHPG i Miaela Dražić ŽKK Zadar.
Slalom s pogađanjima koša: Mihaela Dražić ŽKK Zadar, Hana Lovrić ŽKK DHPG, Erika Premec ŽKK DHPG i Tonči Španjol Šimunelić.
Polaganje s dvije promjene 5x + šut s 8 pozicija, kamperi: Ante Puljar Matić KK Rab, Kanai Džabo Vučići Zgb, Damjan Kaštelan KK Rab i Borna Dumenčić.
Polaganje s dvije promjene 5x + šut s 8 pozicija, kamperice: Petra Kadija ŽKK DHPG, Sarah Galović Bakota KK Rab, Ana Makaus KK Rab, Kristina Kadija ŽKK DHPG.
Najbolji kamper: Matija Kraljić Ogulin.
Najbolja kamperica: Kristina Kadija ŽKK DHPG.
Najperspektivniji kamper: Ivan Pavao Lakić ŽKK DHPG
Najnapredniji kamper: Filip Beg KK RAB (2011.)
Najmlađi kamper: Stipe Peranić (2013.)
Najmlađa kamperica: Ariana Blagdan (2013) KK Rab.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Proslava Svetog Ivana Krstitelja

Ivanje se slavi diljem županije, bogat program u Koprivničkom Ivancu, Torčecu, Kalinovcu, Kozarevcu i Podravskim Sesvetama

Blagdan Svetog Ivana Krstitelja obilježit će se za vikend i danima koji slijede diljem županije. Osim župa posvećenih ovom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×