Zamjenik župana Sobota s predstavnicima Pomurskog sejma

08:41h
0
Dožupan Darko Sobota na sastanku // Foto: www.kckzz.hr

Zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota, zajedno s pročelnicima Denisom Maksićem te Marijanom Štimcem, sastao se u četvrtak, 12. prosinca s predstavnicima Pomurskog sejma.

Izvršna direktorica Mateja Jaklič i predstavnik Sajma za Hrvatsku Marjan Novak predstavili su Sajam i istaknuli sve prednosti koje ima zajednički nastup na njemu. Pomurski sajam ove godine obilježava 52 godine postojanja i uspješnog djelovanja. Četiri sajamske priredbe organizirane su tematski, a Koprivničko-križevačka županija izrazila je interes za Proljetni sajam u travnju te Poljoprivredno-prehrambeni sajam u kolovozu. Cilj sajma je jače povezivanje hrvatskog poduzetništva i obrtništva sa tržištem i gospodarskim asocijacijama šire regije.

Zamjenik župana Sobota istaknuo je kako bi na Sajmu mogle sudjelovati županije sjeverozapadne Hrvatske predstavljajući bogatstvo pet županija bliskih Sloveniji; Koprivničko-križevačku, Krapinsko zagorsku, Varaždinsku, Bjelovarsko-bilogorsku i Međimursku – doznajemo iz Županije koprivničko-križevačke.