shopping na najjače

Zara razljutila kupce: Točno u 21 sat sam ušla u aplikaciju i sve iz košarice već je bilo nedostupno

Mnoge je najviše razljutilo to što se za neke komade više ne može ni predbilježiti, već su potpuno nedostupni, iako su se par sati prije početka sniženja mogli kupiti.

12:14h
0
Zara // Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Dnas službeno počinju sniženja u Zarinim trgovinama, a najnestrpljiviji su mogli šopingirati već sinoć, od 21 sat putem aplikacije, odnosno od 22 putem web shopa. Mnogi su spremni čekali sniženje, već sa spremljenim komadima na wish listama i u košarici, međutim jako su se razočarali kad su u 21 sat ušli u aplikaciju i vidjeli kako je većina željenih favorita – rasprodana, piše diva.vecernji.hr

– Ušla sam u aplikaciju točno u 21 sat kako bih kupila nekoliko stvari za jesen koje mislim da se sad isplati kupiti. No, razočaralo me kad sam, umjesto 6-7 stvari, koliko sam ih stavila u košaricu za kupnju, vidjela da je dostupna tek jedna – rekla je za divu jedna ćitateljica.

Druga je rekla da joj se dogodila identična stvar, čak iako je navila alarm i ušla u aplikaciju točno kad je sniženje počelo. Mnoge je najviše razljutilo to što se za neke komade više ne može ni predbilježiti, već su potpuno nedostupni, iako su se par sati prije početka sniženja mogli kupiti. Opcija predbilježbe za neke je komade ipak i dalje dostupna, no ostaje pitanje kad će artikli biti dostupni za kupnju.

čitam...