12.1 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KVALITETNI UVJETI

Završnom konferencijom zaključen trogodišnji program promicanja važnosti udomiteljstva
Z

Udruženje Djeca prva tri je godine organiziralo i provodilo program, zajedno s Centrom za socijalnu skrb Križevci, osnovnim školama iz Sv. Ivana Žabna i Križevaca te Udrugom Maslačak.

Ne propustite

Završna konferencija programa I ti si dio publike – Zajedno za djecu održana je u petak u Gradskoj knjižnici Franje Markovića.

Udruženje Djeca prva tri je godine organiziralo i provodilo program, zajedno s Centrom za socijalnu skrb Križevci, osnovnim školama iz Sv. Ivana Žabna i Križevaca te Udrugom Maslačak. Njime se promicala važnost udomiteljstva i usklađenosti zajednice kako bi se udomljenoj djeci osigurali kvalitetni, životni uvjeti.

Okupljenima su se obratili zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić, psihologinja Natalija Stanković iz Udruženja, pročelnik za društvene djelatnosti Grada Križevaca Sandro Novosel te ravnateljica Centra za socijalnu skrb Križevci Sanja Jakopović.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Indira napravila pravi party, svojom vatrenom energijom “prodrmala” sve

U Pitomači se slavi Vidovo i Dani općine, a Indira Forza dobro je "prodrmala" mještane na prvom koncertu vikend...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×