14.1 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
promjene

Zbog radova mijenja se vozni red BusKa, evo kako će prometovati u narednim mjesecima
Z

BusKo prema novom, privremenom rasporedu neće dolaziti na stajališta u Ulici kneza Branimira, Vinica kod društvenog doma, na Vinogradskoj cesti i Križevačkoj cesti

Ne propustite

Od 21. ožujka BusKo će voziti prema novom, promijenjenom voznom redu zbog radova koji nas očekuju.

Kao što smo ranije pisali, uskoro kreću radovi na obnovi nadvožnjaka kod križanja Križevačke ceste s cestom D41 zbog čega BusKo neće moći prometovati po dosadašnjoj liniji sve do završetka radova. Prema sadašnjim procjenama radovi bi trebali trajati do 30. lipnja.

– BusKo prema novom, privremenom rasporedu neće dolaziti na stajališta Ulica kneza Branimira, Vinica kod društvenog doma, na Vinogradskoj cesti i Križevačkoj cesti. Novo je stajalište Starogradska u Koprivnici između križanja s ulicama Kraljice Jelene i Ciglane u smjeru centra i između križanja s Ulicom Stanka Sulimanovića i kružnog toka – ističu iz Komunalca.

Istaknimo i da je privremeno ukinuta popodnevna duga kružna linija koja polazi iz Kampusa u 16.50 sati, a dodane su po dvije nove kratke privremene linije. Dvije s polaskom iz kampusa u 17 i 17.35 sati te s polaskom s autobusnog kolodvora u 17.20 i 17.50 sati.

– Privremeni vozni red bit će izložen na svim stajalištima koje koristi BusKo – poručuju.

U nastavku također možete vidjeti vozni red koji vrijedi od 21. ožujka.

Izvor: Komunalac-kc.hr
Izvor: Komunalac-kc.hr
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Đurđa se vraća!

U novoj kampanji za Pan pivo vraća se lik legendarne Đurđe

„Svaki je Pan prilika za druženje“ nova je kampanja domaćeg pivskog brenda Pan koja se bavi jednostavnom stranom hrvatske...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti