Organiziraju i memorijalni turnir

Ždalčani ozbiljno zasukali rukave, nakon sjajnih topnika, osigurali usluge međimurskog stopera i bočnog igrača s inozemnim iskustvom

Kako nam je rekao Ivica Horvat, u pregovorima su s još nekoliko igrača, no već sad je jasno da će Ždalčani igrati važnu ulogu u Drugoj ŽNL

09:28h
0
Foto: Ivan Balija
Ždalčani (žuti dresovi) opasno se pojačavaju // Foto: Ivan Balija

Nakon što su prošlog tjedna osigurali usluge ponajboljih topnika Četvrte HNL i druge ŽNL, odnosno odličnog veznjaka Čurčića, a o čemu smo pisali ovdje, u Ždali su dodatno zasukali rukave i potpisali dvojicu novih igrača. Tako su novi igrači Prekodravca Ivan Vidović, dosadašnji igrač Spartaka iz Male subotice, i Antonio Bilać, koji dolazi iz Mladosti iz Buzina.

– Vidović je polivalentan igrač, koji igra sjajno s obje noge i može pokriti više pozicija u momčadi, iako je primarno stoper. Što se tiče Bilaća, on je nešto iskusniji, 28 mu je godina i ima iskustvo igranja u inozemstvu. Pokriva bočne pozicije s obje strane, odličan je u oba smjera i ne sumnjam kako će njih dvojica biti pojačanje za naš klub – rekao nam je predsjednik Prekodravca, Ivica Horvat.

Kako nam je rekao, u pregovorima su s još nekoliko igrača, no već sad je jasno da će Ždalčani igrati važnu ulogu u Drugoj ŽNL, a sve kako bi se što prije vratili među elitu, gdje im je, kako i sami kažu, mjesto.

Također, napomenimo kako će se 25. srpnja u Ždali igrati Memorijalni nogometni turnir za poginule branitelje. Osim domaćina Prekodravca, publika će na djelu vidjeti nogometaše GOŠK-a iz Gotalova, Fugaplasta iz Gole i Graničara iz Novog Virja.

Antonio Bilać//FOTO: NK Prekodravac
Ivan Vidović//FOTO: NK Prekodravac

čitam...