14 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

ŽUC // Dragutin Guzalić izabran između tri kandidata
Ž

Ne propustite

Dragutin Guzalić (HSS), ing. građevinarstva, zaposlenik ŽUC-a te predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca, kandidat je za ravnatelja Županijske uprave za ceste, odlučilo je Upravno vijeće.

Na natječaj su pristigle tri prijave, a članovi Upravnog vijeća izabrali su kao svoj prijedlog Dragutina Guzalića.

Sve tri prijave bile su valjane, dakle, s potrebnom dokumentacijom, a osim Guzalića, na natječaj su se javili još Marijan Bertić te Robert Belković. Dakako, izabranog kandidata još mora potvrditi Županijska skupština, no to ne bi trebao biti veći problem s obzirom na čvrstu većinu vladajuće koalicije u Skupštini.

Kako ističe predsjednik Upravnog vijeća Darko Sobota, Guzalić je izabran s četiri glasa za te jednim suzdržanim, te je bio najbolji kandidat.

– Guzalić je čovjek iz sustava, s velikim iskustvom, što nam garantira da poznaje problematiku lokalne samouprave – kazao je Sobota.

Osim odluke o kandidatu za predsjednika, Upravno vijeće raspravljalo je i o financiranju te je usvojen prijedlog Izmjena i dopuna Financijskog plana za 2013. godinu.

Prihodi su smanjeni za 45 posto zbog smanjenja prihoda od naknade u cijeni goriva. Planirani prihodi bili su 10 milijuna kuna, no odlukom ministarstva smanjeni su na 5,5 milijuna kuna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Suprotnosti se privlače. Ove dvije simpa frendice uljepšale su koprivnički trg svojom pojavom

Kako se suprotnosti privlače, nije samo fizikalna činjenice, nego i ona modna. Pokazale su to ove dvije simpa frendice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×