sutra u 19 sati

Županija organizira radni sastanak s općinama povodom potencijalne suradnje s gigantom Podravkom

Prezentacija će se održati u četvrtak, 14. ožujka 2019. godine u Društvenom domu Kloštar Podravski s početkom u 19 sati.

14:06h
0
Zaposlenici Podravke očekuju stimulacije // Foto: Matija Gudlin

Koprivničko-križevačka županija u suradnji s Općinom Kloštar Podravski poziva sve stanovnike Općina Ferdinandovac, Kloštar Podravski, Kalinovac, Podravske Sesvete i Pitomača na radni sastanak na kojem će Podravka d.d. SEKTOR POLJOPRIVREDE predstaviti mogućnosti otkupa proizvoda poljoprivrednih zadruga i OPG-a, za potrebe industrijske prerade u Podravki, u 2019. godini.

Podravka će prezentirati mogućnosti ugovaranja proizvodnje i otkupa voća, povrća i žitarica koje proizvode poljoprivredne zadruge, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, kao i svi zainteresirani, kako bi se povećala zaposlenost i proizvodnja.

Prezentacija će se održati u četvrtak, 14. ožujka 2019. godine u Društvenom domu Kloštar Podravski s početkom u 19 sati.

Pozivaju se svi zainteresirane da se pridruže radnom sastanku i doznaju korisne informacije koje se odnose na  mogućnosti ugovaranja proizvodnje i otkupa voća, povrća i žitarica.

 

čitam...