16.8 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Županija raspisala natječaj za dodjelu studentskih kredita
Ž

Ne propustite

Povjerenstvo za kreditiranje studenata Koprivničko-križevačke županije donijelo je odluku o raspisivanju Natječaja za dodjelu studentskih kredita Koprivničko-križevačke županije u akademskoj godini 2013./2014.

Pravo na studentski kredit mogu ostvariti redovni i izvanredni studenti koji imaju prebivalište na području Koprivničko-križevačke županije neprekidno najmanje dvije godine prije objave natječaja, a koji studiraju na hrvatskim ili europskim visokoškolskim javnim ustanovama ili ustanovama s pravom javnosti i to za preddiplomski i diplomski studij za 140 korisnika, te za poslijediplomski studij za 12 korisnika.

Studentski krediti isplaćivat će se u suradnji s Podravskom bankom d.d. Koprivnica u iznosu 700,00 kn mjesečno, odnosno 8.400,00 kn godišnje, a za poslijediplomski studij korisniku kredita može se odobriti i viši iznos kredita, a najviše do iznosa visine školarine.

U slučaju prijave većeg broja kandidata preddiplomskih i diplomskih studija prednost imaju studenti viših godina studija, višeg prosjeka ocjena u prethodnoj godini obrazovanja te studenti deficitarnih zanimanja (doktor medicine, profesor fizike, profesor matematike, magistar farmacije, školski defektolog, profesor engleskog jezika i profesor njemačkog jezika).

Natječaj će biti otvoren do 31. listopada 2013. za studente na preddiplomskom i diplomskom studiju, te do kraja
akademske godine 2013./2014. za studente na poslijediplomskom studiju, a rezultati natječaja objavit će se do 15. studenoga 2013. na mrežnim stranicama i na oglasnoj ploči Županije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bravo!

Novo zlato za Đurđevčice! Na međunarodnom natjecanju odnijeli najviše priznanje

Ženski vokalni sastav Đurđevčice dodao je još jednu nagradu svojoj kolekciji. Tijekom vikenda u organizaciji ŠPD Kolo i Hrvatske udruge...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×