16.3 C
Koprivnica
Petak, 24. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Županijska skupština // Slavica Ileković: Mnome nećete manipulirati
Ž

Ne propustite

Nisam vam ja Vlado Miklobušec, sa mnom ne možete manipulirati. Zovete me samo kad me trebate – tiho je rekla Slavica Ileković (HDSS) u razgovoru u ‘šest oka’ sa Marinkom Bagarićem, predsjednikom Kluba zastupnika SDP-a, te Milicom Fuček, predsjednicom Skupštine, prije negoli je napustila sjednicu prije službenog početka, a razlog izostanka opravdan je bolešću.

Tako bi se ukratko mogao opisati ponovno neuspjeli, četvrti nastavak održavanja sjednice Županijske skupštine, na kojoj se opet nisu pojavili skupštinari opozicije, odnosno HDZ, HSS i A-HSP, niti potpredsjednik Vlado Miklobušec. Za kvorum je opet nedostajao samo jedan vijećnik.

Nikola NovoselNikola Novosel, vijećnik SDP-a, uspio je izreći svoje mišljenje o situaciji u kojoj su se našli iako je predsjednica Fuček htjela prekinuti sjednicu ne davši mu riječ.

– Od Skupštine je nastala sprdačina, a Koren je taj koji pravi majmune od svih nas. Mi ne možemo funkcionirati samo zbog jednog mrtvaca (Josip Vincek, nezavisni kandidat, preminuo je, no zamjena mu nije pronađena, op.a) – grmio je Novosel, uz napomenu da ga ‘tu više ne budu vidli’.

– Moji me više ne budu kandidirali, a ja se sam ne mogu izabrati – objasnio je Novosel.

Podsjetimo, sva tri pokušaja održavanja sjednice dosad su neslavno propala, jer vijećnici opozicije nisu htjeli prihvatiti imenovanje Nedjeljka Potroška ravnateljem ŽUC-a, a protestirali su i protiv izmjena dnevnog reda kojima je to pitanje stavljeno kao druga točka umjesto 34. Prvi su put otišli na drugoj točki, a sljedeća dva puta nisu se ni pojavili.  Skupština je ostala bez kvoruma i morala je biti prekinuta.

Video snimka live prijenosa još jedne neuspjele sjednice:

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ovo nismo vidjeli

Jadan nastradao, Slađan skupljao otpad bez dozvole, kažnjen 1320 eura: Iako sam Rom, pošteno zarađujem!

Jedan 30-godišnjak će morati platiti kaznu od čak 1320 eura jer je "ulovljen" od inspektora kako bez dozvole skuplja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×