0.7 C
Koprivnica
Subota, 9. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
TREĆA, ČETVRTA, peta...

12 žigosanih
1

Ne propustite

Prva doza.

Strah, očaj, briga. Hranu ispiremo u kadi. Kupujemo toalet papir. Idemo ispružit ruku, cjepivo je stiglo u rekordnom roku. Znanost na naslovnicama medija. Miljarde uložene u cjepiva konačno su se isplatila.

Druga doza.

Cjepivo ipak ne štiti u stopostotnom obliku. Što je danas uopće sto posto, jedan kroz jedan, što je ziher? Sve se preispituje, ali druga doza ne. Idemo po još jednu rundu, konobare, natoči i daj svima jednog Đonsona.

Treća doza.

OK, ovo je booster. Baka Katica ne zna što znači boost, ali ovo je ionako globalna priča. Bolje da su je nazvali turbo. Katica zna što je turbo, oduvijek je sanjala o Golfu TDI 1.9. Cjepivu opada učinkovitost i zaštita od virusa. Kažu moramo uzeti booster. Pojačanje imuniteta. To kaže onaj iz WHO. To vam je svjetska zdravstvena organizacija. Mi u HR imamo covid potvrde s dvije doze. Booster je tek na početku štrcanja, a ekipa ušetava u bolnice ko Al Pacino u kasino? Boli njih briga kad na kraju radnog dana oni vade lovu iz aparata.

Četvrta doza.

Stigla je super mutacija. Panika druga. Poput Janice Kostelić na Sljemenu s jednim štapom u ruci, u labirintu zamki postavljenih od strane cjepiva, apartheid mutacija iz Južnoafričke Republike poput Harryja Pottera prolazi kroz zidove. Četvrta doza je tu da nas zaštiti, nema premišljanja.

Peta doza.

Uspjeli smo. Zaštitili smo stanovništvo od južnoafričkog mutiranog soja, ali ipak nije stoposto. Što je danas sto posto? Što je ziher? Što je jedan kroz jedan? Trebamo ultraboost petu dozu da pojača četvrtu. Potvrde idu dalje kao fanatičan uspjeh petog Karamarkovog stupa razvoja. Ili trećeg?

Šesta doza.

Uspjeli smo procijepiti većinu stanovništa. Idemo jako, jači smo od sudbine. Ipak, javljaju se nove teorije o vražjim poslovima. Šest šest šest, broj je sotone. Ne znam kako se ponašati, najbolje da odemo po sedmu dozu i svjesno izbjegnemo i najmanju mogućnost praznovjerja.

Sedma doza.

E ona je ta. Sedam je oduvijek bio sretan broj. Ovo je finalna i zadnja doza. Ona me štiti. Virus je izgubio bitku iako se trudi mutirati. Ne, čekaj, negdje u zabačenoj pećini nakon dobrog tuluma izrigao se kineski šišmiš. Ljudi, imamo novi soj i ne zove se Batman.

Osma doza.

Imamo verificirane podatke kako cjepiva štite, brojke ne lažu, lako su mjerljive. COVID potvrde možete dobiti isključivo ako imate minimalno šest cijepljenja i gratis booster. U ponudi je i premium varijanta Air Max cjepiva. Nakon boosta i ultra boosta, idemo dalje s tehnološkim napretkom. Air Max se dobiva u guzu i daje najjači mogući imunitet. I cjepivom u guzicu je korak naprijed.

Deveta doza.

Nju možete dobiti isključivo ako ste dobili šestu dozu. Deveti krug pakla i šest šest šest usko su povezani proteinskim šiljcima.. Ah ti vražji rogovi.

Deseta doza.

Gdje se skrivala dosad? Ovo je doza isključivo za maloljetne, djecu i mlade, ima super nijansu vanilije i miriši prilikom konzumacije. Nakon cijepljenja, dobijete poklon bon od 99 kuna od socijalnog poduzeća koji zapošljava manjine. Svijet je zaista oaza solidarnosti.

Jedanaesta doza.

E ona je proizvoljna. Ničemu ne služi osim da nastavite s navikom. Jutarnji doručak, spremanje za posao, trk po dozu pa natrag u život. Rutinu treba konzistentno održavati.

Dvanaesta doza.

Nije dobro.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Podravske Sestvete

FOTO Uz kratku liturgiju Sevečani upalili drugu adventsku svijeću

Sesvečki vjernici noćas su upalili drugu od četiri svijeće u adventskom vijencu u parku ispred Župne crkve Svih Svetih...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti