18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

„MOJ KIST – TVOJ KIST“ sutra završni ZAMAH

Ne propustite

Regionalna zaklada za lokalni razvoj ZAMAH, Obrtnička škola Koprivnica, Dom mladih, tvrtka Trg d.o.o. i brojni prijatelji, volonteri i građani pomogli su Udruzi Koprivnički Krug u obnavljanju prostora u Domu mladih. Upravo zato Vas udruga poziva da sutra u srijedu od 18.00 sati provjerite koliko su bili uspješni. Građanska inicijativa MOJ KIST – TVOJ KIST trajala je od siječnja i obuhvatila je čišćenje prostora, sanaciju, završno bojanje i dekoraciju. Time je preko 120 kvadrata prostora dobilo novi izgled, a svojom inicijativom Koprivnički Krug potaknuo je i ostale udruge na istraživanje mogućnosti da projekte pokušaju ostvariti uz pomoć donatora i zaklada.

Pridružite na neformalnom druženju i obilasku uređenih prostora od 18.00 sati. Uz razgledavanje prostora pripremljena je i  mini izložba onoga što su u Maloj modnoj akademiji učinili do sada.

Iz udruge poručuju kako sve goste čekaju otvorena srca i šarenih zidova!

{vsig}fun/03-2013/moj-kist{/vsig}

Ova građanska inicijativa provedena je zahvaljujući financijskoj potpori Regionalne zaklade za lokalni razvoj »Zamah« u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Traje do kraja svibnja

DOBRA VIJEST Danas kreće isplata povrata poreza kojemu se veseli više od 830 tisuća Hrvata, izračunajte koliko ćete dobiti

Danas počinje isplata povrata poreza! Do kraja mjeseca očekuje se isplata povrata po godišnjem obračunu poreza na dohodak za 2023....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×