17.9 C
Koprivnica
Petak, 24. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

„MOJ KIST – TVOJ KIST“ sutra završni ZAMAH

Ne propustite

Regionalna zaklada za lokalni razvoj ZAMAH, Obrtnička škola Koprivnica, Dom mladih, tvrtka Trg d.o.o. i brojni prijatelji, volonteri i građani pomogli su Udruzi Koprivnički Krug u obnavljanju prostora u Domu mladih. Upravo zato Vas udruga poziva da sutra u srijedu od 18.00 sati provjerite koliko su bili uspješni. Građanska inicijativa MOJ KIST – TVOJ KIST trajala je od siječnja i obuhvatila je čišćenje prostora, sanaciju, završno bojanje i dekoraciju. Time je preko 120 kvadrata prostora dobilo novi izgled, a svojom inicijativom Koprivnički Krug potaknuo je i ostale udruge na istraživanje mogućnosti da projekte pokušaju ostvariti uz pomoć donatora i zaklada.

Pridružite na neformalnom druženju i obilasku uređenih prostora od 18.00 sati. Uz razgledavanje prostora pripremljena je i  mini izložba onoga što su u Maloj modnoj akademiji učinili do sada.

Iz udruge poručuju kako sve goste čekaju otvorena srca i šarenih zidova!

{vsig}fun/03-2013/moj-kist{/vsig}

Ova građanska inicijativa provedena je zahvaljujući financijskoj potpori Regionalne zaklade za lokalni razvoj »Zamah« u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Otišao bez pozdrava

JESTE LI GA VIDJELI U Podravini nestao mladić Luka, policija moli sve koji nešto znaju da odmah jave!

Mladić (20) nestao je još 18. svibnja i policija moli sve koji znaju bilo kakvu informaciju o njemu neka...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×