13.2 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kolumna: Magdalena Podravska // Ajme sramote!
K

Ne propustite

Ajme sramote!

Kad žena kuka da joj muž više nije seksualno agilan kao do tada zaista treba dobro razmisliti. Moja Maja je bila toliko shrvana da sam u najgoru ruku mislila da ga je zatekla s drugom u nekom sumnjivom motelu. Tko zna? Možda mu ona više nije privlačna kad mu je zamirisao novi avanturistički cilj. Ili je vrijeme da u seksualnu igru uvede neke igračke koje bi ga mogle motivirati da ponovno istražuje zajedničke trenutke. Sve bi to još bilo krajnje frustrirajuće da mi gotovo na kraju svojeg jednosatnog kukanja nije otkrila da njezin dragi više nema odnos s njom dva i tri puta dnevno već je to sveo u okvire – 7 puta tjedno. Mislila sam da ne čujem dobro jer je on čovjek koji je prešao 40-etu. Pa kaj bi ona htjela???!! Seks svaki dan, a Maja u panici.

Prvo sam joj objasnila da je kod dugogodišnjih parova to iznad prosjeka i to gotovo duplo, a onda da provjeri ima li njezin muškarac i drugih problema osim onih da li mu mali stoji ili ne. Kad je razmislila shvatila je da napetost mora biti uzrok problema s roditeljima koji su bolesni, stres na poslu i kompletan umor. A ona ga je već izludila tražeći razlog da posjete doktora. Kad je na kraju krajeva s njim razgovarala otvoreno i iskreno ispalo je da njezine sulude seksualne rezultate on doživljava kao MORATI. Obzirom na tempo sve mu je teže bilo ispunjavati tablicu pa je počeo odustajati. “Pusti čovjeka da diše! Možda mu samo treba malo mira.” rekla sam sigurna da sam u pravu.

I bilo je upravo tako. Muškarci jesu zaista čudna i smotana bića, ali ni mi žene nismo baš puno bolje. Stalno se žalimo na njih, a bez njih jednostavno ne ide. I koliko god bile u smiješnim bračnim, vanbračnim, rastavljenim i nikad sastavljenim vezama lijepo ih je imati uz sebe. Nemojte zaboraviti da oni nisu vaš cirkus i nisu tu da ispunjavanju vaše materijalne i erotske fantazije. I oni su samo ljudi koji jednako poput nas povremeno trebaju da ih ostavite na miru sa svojim planovima, očekivanjima i predviđanjima.

I na kraju što bi mi i onako htjele.

Cijelo vrijeme se borimo da nosimo hlače, a kad nam to i uspije splašimo se da smo zatukle ženu u sebi. I opet nije dobro!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×