Kolumna: Magdalena Podravska // Seks bez rasporeda

13:34h
0
magdalena-podravska-header

SEKS BEZ RASPOREDA

Ljudi se manje diraju. I manje uživaju. I to je činjenica. Dakle istraživanja potvrđuju da su naše bake i djedovi imaju puno burniji seksualni život od nas. To niti malo ne čudi. Ipak za to nisu samo krivi globalni trendovi nego i mi sami. Nakon dvije godine seksa na svim dostupnim i manje dostupnim mjestima strast jednostavno počinje opadati. Biologija čini svoje i nakon pet godina intenzivne veze više nitko nije u krevetu 24 sati ne dopuštajući partneru da predahne.

 

A BILO BI TAK DOBRO DA SE STVARI NE MIJENJAJU???!!!!

Kako to nije moguće bitno je da u prelaznom periodu ne izgubite volju i živce. Seks se ne smije pretvoriti u kućanski posao koji odrađujete srijedom iza 21.00 sat kao što brišete prašinu ili perete suđe. Jedna moja frendica je rekla da bolje i tako nego nikako, ali ja nisam baš sigurna u to. Druga je pak iskusila nekoliko mjeseci bračne „suše” da bi se sve ponovno samo od sebe vratilo u normalu. Kako god morate biti svjesni koliko na nas same i naše odluke utječu vanjski trendovi. Ako nisi lijep, vitak, mlad i zategnut – ziher niti seksi. Seskipil nije nešto s čime se rodiš. Seksipil treba izgrađivati, njegovati i razvijati kao što se mijenja i razvija naše tijelo. Možda nije zategnuti kao sa 20, ali smo u stanju jednako snažno uživati.

Nemojte se opterećivati stalnim informacijama o tome koliko je SEKSA NORMALNO U BRAKU. Nitko danas ne zna što jeste ili nije normalno. Na kraju krajeva možda su se naše bake seksale više baš zato što ih je bolio đon koliko je standard, a koliko nije. 

Kod nekih parova godišnji ponovno rasplamsa staru strast. Kod drugih je to samo vrijeme u kojem se spava i jede jer su premoreni od stresa. Pravila nema osim onog da SEKS NE MOŽE BITI OBAVEZA. Život nam je od 0 do 24 obaveza pa zašto bi to dozvolili i s tako divnom stvari kao što je seks. Brinite se o svojem tijelu, seksipilu i slušajte partnera – to je jedini način da gradite i zajednički erotski svijet – bez brojki i tjednog rasporeda!

čitam...