17.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kolumna: Magdalena Podravska // I ode!
K

Ne propustite

I ODE!

Znanstveno je dokazano. U 90% slučajeva brinemo o stvarima koje se nikada neće desiti. Jednostavno smo takvi. Brinemo što drugi misle o nama, brinemo o karijeri, o autu, o djeci. I najcrnji scenariji rijetko se baš u potpunosti ostvare. Jer Bog nije toliko kratkovidan da nam bombardira s onim što ne možemo nositi. Ali to nas ne priječi da mi mislimo da je tako.

I onda se sve okrene u krug. Posebno što se tiče partnera i veza. Vaš najdraži muškarac nije se javio, a rekao je da hoće. Nakon sat vremena vi ste lude od ljutnje. Taj klipan stvarno ne može stisnuti jedan sms da znate da je sve u redu. Nakon dva sata počnete vrtiti moguće scenarije. Ili je doživio saobraćajku ili ima nekog mlađahnog komada kojeg ljubi. A vi glupo vjerujete u sve njegove priče. Najgora stvar je da tada počnete u strahu da ne budete povrijeđene blokirane svoj normalni tijek energije i emocija i HTJELI ILI NE postanete hladniji prema partneru. On to osjeća kao otpor i zaista se počinje udaljavati. Jer tko u krevetu želi ledenu kraljicu?? I onda se sve zaista i počinje raspadati.

Vaš strah od ostavljanja često blokira normalan odnos i tjera vas da dobre stvari namjerno minirate.

ALI KAD SVE ONAKO BANALNO POGLEDATE – NIŠTA SE NE MOŽE SPRIJEČITI. Ako ima sklonosti trčati za suknjama –  vi to nećete promijeniti. Ako vozi ko kreten – pa se zabije u kamion – sam je kriv. Briga apsolutno ničemu ne služi. I zato je najbolje da umjesto da grizete nokte i razmišljate gdje vam je muž zapeo obučete trenirku i otiđete u sportski centar ili teretanu. Kao prvo ćete svoju ljutnju ispucati kroz znoj. Kao drugo ćete sigurno izgledati sve bolje i bolje – jer vježbanje opako oblikuje rit. A kao treće – tamo je i onako hrpa zgodnih frajera, komada, muškaraca i vi nikad ne znate što se lijepo može desiti. Umjesto brige – budite brižne!!! Ali prema sebi –  i sve će izgledati pozitivnije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

snimila ga prolaznica

NEVJEROJATNO! Dječak šetao s dva spreja i u parku te centru šarao sve do čega je došao

U jednoj je koprivničkoj Facebook grupi članica maloprije objavila fotografije sprejem pošarane klupe, koša za smeće, tegli i fasada...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×