13.2 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U srijedu u Koprivnici radionica o programu pomoći sektoru vina
U

Ne propustite

Ministarstvo poljoprivrede i Udruženje vinarstva Hrvatske gospodarske komore, uz pomoć Sektora za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo te županijskih komora HGK, organiziraju jednodnevne regionalne radionice na kojima će se predstaviti Nacionalni program pomoći sektoru vina 2014. – 2018. te prateća tri pravilnika.

Šesta u nizu predviđenih regionalnih radionica održat će se u Koprivnici, velikoj dvorani Županijske komore Koprivnica, u srijedu, 12. veljače s početkom u 11 sati.

– Cilj radionice je upoznavanje zainteresiranih strana (proizvođači grožđa i vina, regionalna administracija, stručne službe, financijske ustanove) o mogućnostima razvoja sektora vinogradarstva i vinarstva kroz mjere koje će se financirati sredstvima Europskog poljoprivrednog garancijskog fonda, uz učešće sredstava Državnog proračuna – najavljuju organizatori.

Za dodatne informacije može se obratiti tajniku Udruženja vinarstva Igoru Barbariću na mail ibarbaric@hgk.hr ili na broj telefona 01/4826-068.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×