9.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DOM SPORTIVA

Klara i Bruno Katavić lovit će odličja na Europskom sveučilišnom prvenstvu u borilačkim sportovima
K

Okupit će 1300 sudionika s 404 sveučilišta iz 36 europskih zemalja.

Ne propustite

Europsko sveučilišno prvenstvo u borilačkim sportovima (EUSA Combat Championships) održat će se od 31. srpnja do 3. kolovoza u Zagrebu, u dvoranama Doma sportova. Okupit će 1300 sudionika s 404 sveučilišta iz 36 europskih zemalja.

Prvi sudionici u sportsko selo, Studentsko naselje Stjepana Radića, pristigli su jučer, dok će danas trenirati, obaviti treninge, tehničke sastanke i svečanu ceremoniju otvorenja na kojoj će sudjelovati natjecatelji, predstavnici ekipa, volonteri, a prisustvovat će i dužnosnici iz sportskog i društveno-političkog života.

Posebno važno za Podravinu i Prigorje jest to da će sudjelovati Križevčani Klara i Bruno Katavić. Inače, oni su osvajači medalja na državnim natjecanjima, a borit će se u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.

Natjecanja će se odvijati od 1. do 3. kolovoza od jutarnjih do večernjih sati, a ulaz je slobodan za sve zainteresirane, dok će događaj biti moguće pratiti i putem YouTube prijenosa uživo.

Nakon 2016. godine i domaćinstva Europskim sveučilišnim igrama, Zagreb je tako još jednom središte studentskog sporta na starom kontinentu, s obzirom na činjenicu kako je ovaj događaj najveći po broju sudionika u ovogodišnjem kalendaru EUSA-e.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×