25.2 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Sklopljeni ugovori između Vlade i Županije
S

Ne propustite

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i Ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Damir Polančec, direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Vinko Mladineo, Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za upravljanje državnom imovinom Jozo Sarać potpisali su predmetne ugovore za zakonskim zastupnicima jedinica lokalne samouprave na poslovnom sastanku održanom u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Tom je prilikom potpisan Ugovor o dodjeli poticajnih namjenskih bespovratnih sredstava prema projektu izgradnje poduzetničkih zona u JLPS za 2008. godinu od Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva. Potpisana je i darovnica državnog zemljišta na prostoru poduzetničke zone Koprivnički Ivanec te Ugovor o korištenju sredstava Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za financiranje otkupa zemljišta na kojem bi se razvio program gospodarske uporabe geotermalne energije na lokaciji Lunjkovec-Kutnjak.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Krenula je sezona

Nezaposleni Podravci “sele” na more, ispod 1270 eura ne žele konobariti, kuhari “izvjesili” cijenu od 1540 eura!

Nedostatak radnika, porezna opterećenja te nerealno regulirana radna vremena glavni su problemi naših ugostitelja. Sve se to potencira u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×