8.5 C
Koprivnica
Petak, 1. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Sklopljeni ugovori između Vlade i Županije
S

Ne propustite

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i Ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Damir Polančec, direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Vinko Mladineo, Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za upravljanje državnom imovinom Jozo Sarać potpisali su predmetne ugovore za zakonskim zastupnicima jedinica lokalne samouprave na poslovnom sastanku održanom u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Tom je prilikom potpisan Ugovor o dodjeli poticajnih namjenskih bespovratnih sredstava prema projektu izgradnje poduzetničkih zona u JLPS za 2008. godinu od Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva. Potpisana je i darovnica državnog zemljišta na prostoru poduzetničke zone Koprivnički Ivanec te Ugovor o korištenju sredstava Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za financiranje otkupa zemljišta na kojem bi se razvio program gospodarske uporabe geotermalne energije na lokaciji Lunjkovec-Kutnjak.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

TRAGEDIJA

FOTO U autu pronađeno mrtvo tijelo muškarca, utvrđuju se okolnosti smrti

U Lepavini je u automobilu pronađeno mrtvo tijelo muškarca, a policijskim očevidom će se utvrditi točne okolnosti smrti. Neslužbeno smo...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×