19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Turistička zajednica grada Koprivnice provela je anonimnu anketu na manifestaciji „Ribolovci svome gradu“
T

Ne propustite

U cilju praćenja turističkih kretanja te zadovoljstva posjetitelja, Turistička zajednica grada Koprivnice provela je anonimnu anketu na manifestaciji „Ribolovci svome gradu”.

Riječ je o kratkoj anketi koju su sprovele učenice srednje škole i nasumično birale ispitanike, koji su s druge pak strane iznjeli svoje stajalište o samoj manifestaciji, i aktualnoj problematici koja se ovih dana provlači kroz medije – „Da li je mjesto događanjima s turističkim, kulturnim ili neki drugim vrijednostima u središtu grada ili ne?”

Rezultati ankete dali su potpuno jasan odgovor na to pitanje i na taj način dali do znanja kako naši sugrađani nemaju ništa protiv manifestacija u središtu grada, štoviše mišljenja su da su upravo ti lokaliteti odgovarajuća mjesta za iste. Isto je tako većina ispitanika ocjenila kako su koprivnička događanja u rangu ili bolja u usporedbi s događanjima u drugim gradovima gdje se ista također odvijaju u središtu gradova, doznali smo od posjetitelja koji nisu s područja naše županije.

Anketa je sprovedena na uzorku od 82 ispitanika, svih dobnih skupina od kojih je njih čak 95% podržalo trgove kao idealne lokacije za održavanje manifestacija dok ih je samo 5% izrazilo nezadovoljstvo. Gotovo svi posjetitelji izrazili su i zadovoljstvo ovogodišnjim sadržajima i programom „Ribolovaca svome gradu” i kazali kako takovi eventi daju određenu živost i funkciju trgovima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pan Ljetna liga

FOTO Malonogometne vratolomije zagospodarile na igralištu Apaša, počela je Pan Ljetna liga

Županijske nogometne lige završile su prije nekoliko tjedana, no ljubitelji nogometa ne moraju očajavati. Osim Europskog prvenstva, ljubitelji nogometa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×