Turistička zajednica grada Koprivnice provela je anonimnu anketu na manifestaciji „Ribolovci svome gradu“

08:08h
0
Ribolovci svome gradu

U cilju praćenja turističkih kretanja te zadovoljstva posjetitelja, Turistička zajednica grada Koprivnice provela je anonimnu anketu na manifestaciji „Ribolovci svome gradu”.

Riječ je o kratkoj anketi koju su sprovele učenice srednje škole i nasumično birale ispitanike, koji su s druge pak strane iznjeli svoje stajalište o samoj manifestaciji, i aktualnoj problematici koja se ovih dana provlači kroz medije – „Da li je mjesto događanjima s turističkim, kulturnim ili neki drugim vrijednostima u središtu grada ili ne?”

MARKETING EPODRAVINA.HR

Rezultati ankete dali su potpuno jasan odgovor na to pitanje i na taj način dali do znanja kako naši sugrađani nemaju ništa protiv manifestacija u središtu grada, štoviše mišljenja su da su upravo ti lokaliteti odgovarajuća mjesta za iste. Isto je tako većina ispitanika ocjenila kako su koprivnička događanja u rangu ili bolja u usporedbi s događanjima u drugim gradovima gdje se ista također odvijaju u središtu gradova, doznali smo od posjetitelja koji nisu s područja naše županije.

Anketa je sprovedena na uzorku od 82 ispitanika, svih dobnih skupina od kojih je njih čak 95% podržalo trgove kao idealne lokacije za održavanje manifestacija dok ih je samo 5% izrazilo nezadovoljstvo. Gotovo svi posjetitelji izrazili su i zadovoljstvo ovogodišnjim sadržajima i programom „Ribolovaca svome gradu” i kazali kako takovi eventi daju određenu živost i funkciju trgovima.

čitam...