26.8 C
Koprivnica
Nedjelja, 2. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnički gitarist Vanja Posavec srebrni u Sloveniji
K

Ne propustite

Vanja Posavec

Koprivnički gitarist Vanja Posavec, polaznik trećeg razreda Srednje glazbene škole u Varaždinu u klasi prof. Morena Vincekovića, proteklog je vikenda nastupio na međunarodnom muzičkom natjecanju u Murskoj Soboti u Sloveniji te je u izuzetno jakoj konkurenciji gitarista do 20 godina osvojio srebrno priznanje. Ovo je Vanjina treća nagrada u proteklih mjesec dana i još jedna potvrda kvalitete ovog mladog gitarista koji je svoj gitaristički put započeo u koprivničkoj osnovnoj glazbenoj školi.

Ljubitelji dobre glazbe moći će uskoro uživati u vrhunskim interpretacijama na gitari, jer je trenutno u pripremi koncert klasične gitare u Koprivnici koji će se održati 28.05.2010. godine u dvorani „Domoljub” gdje će se koprivničkoj publici svojim izvedbama predstaviti Matija Kučić, Vanja Posavec i profesor Antonio Rumenović, te će kao poseban gost na koncertu nastupiti i profesor sa Muzičke Akademije u Augsburgu u Njemačkoj, Takeo Sato, što će ionako visoku razinu kvalitete koncerta podići na još viši nivo.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Održana rasprava

Ivančan o promjenama Prostornog plana: Omogućit će nam kvalitetniji razvoj molvarske općine

U Molvama je održana javna rasprava o prijedlogu izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Molve. Inače, Prostorni plan...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×