12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Poziv na osnivačku sjednicu Kluba poslovnih žena
P

Ne propustite

Osnivačka sjednica Kluba poslovnih žena održat će se 31. kolovoza s početkom u 11 sati u prostorijama HGK Županijske komore Koprivnica, Josipa Vargovića 1/1, Koprivnica.

Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica u suradnji s partnerima, Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i Koprivničko-križevačkom županijom pokreću projekt „Osnivanje Kluba poslovnih žena”, potaknuti činjenicom da ne postoji niti jedna druga organizacije koja okuplja žene poduzetnice osim Hrvatske udruge poslovnih žena – KRUG.

Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica je 12.05.2010. organizirala Okrugli stol na temu Strategija ženskog poduzetništva, a u okviru Programa poticanja malog i srednjeg poduzetništva od strane Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva.

Odaziv Okruglom stolu je bio vrlo dobar i pozitivno prihvaćen od žena poduzetnica stoga smo došli na ideju da oformimo Klub poslovnih žena Koprivničko-križevačke županije.
Cilj Kluba bio bi unapređenje poslovanja poduzetnica kroz poticanje međusobne suradnje, organiziranje seminara, radionica i prezentacija, pružanja pomoći u rješavanju tekućih problema te lakšem ostvarivanju zajedničkih interesa žena poduzetnica. Također, redovno bi se informirale o programima financijskih potpora koje propisuju državne, županijske i gradske institucije, mogućnostima apliciranja zajedničkih projekata na EU fondove, a koji bi im sigurno bili od velike važnosti u njihovom poslovanju.

Redovita mjesečna ili barem tromjesečna druženja (budući da trenutno nemaju nikakva) omogućila bi članicama da predstave sebe i svoje poslovanje te da prošire svoje poslovno okruženje.

U Klub poslovnih žena planiramo uključiti žene vlasnice poduzeća, obrta, žene na istaknutijim odnosno rukovodećim pozicijama u tvrtkama, predstavnice udruga i institucija, itd.

Nadamo se da ćete se odazvati te Vas molimo da svoj dolazak najavite na telefon 674-560.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×