11.2 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Akcija HNS-a “Zagrizite za pomoć, ali i za svoje zdravlje”
A

Ne propustite

Podružnica HNS-a Koprivnica ove subote pred ulazom na gradsku tržnicu održava akciju pod nazivom „Zagrizite za pomoć, ali i za svoje zdravlje”.

Dijelieći sugrađanima jabuke domaćih proizvođača, želja je HNS-a pomoći domicilnim poljoprivrednicima na način da u naših sugrađana osvijestimo potrebu da budemo solidarni i kupovinom jagoda iz domaćeg uzgoja pomognemo.

Kampanju kojom se građani pozivaju da jedu domaće jabuke je, kao odgovor na ruski embargo na uvoz voća i povrća iz Europske unije, pokrenula Poljska, kao svjetski izvoznik jabuka broj jedan, akciji su se pridružili slovenski voćari, a sličan problem imaju i ostale europske zemlje, uključujući i Hrvatsku.

I vi možete pomoći tako da svaki dan kupite jednu domaću jabuku i na taj način pomognete domaćim proizvođačima, ali i da pritom ostanete zdravi.

Vidimo se pred ulazom na koprivnički plac – zagrizite za pomoć, ali i za svoje zdravlje!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Digitalno doba

FOTO/VIDEO Najbolje fotografije Ivana Brkića kroz 20 godina karijere privukle brojne znatiželjnike u Galeriju

Izložba fotografija Ivana Brkića, poznatog koprivničkog fotografa, otvorena je u Galeriji Koprivnica. Djelić njegova opusa, koji broji više od 700...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×