19.3 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Blažeković dao podršku HNS-ovim kandidatima
B

Ne propustite

Boris Blažeković, saborski zastupnik HNS-a, doputovao je u Koprivnicu kako bi dao podršku Meliti Samoborec, HNS-ovoj kandidatkinji za zamjenicu gradonačelnice Koprivnice, ali i ostalim kandidatima za izvršna i predstavnička tijela.

-Koprivničko-križevačka županija u posljednjih nekoliko mjeseci bilježi pozitivne pomake, a ja se nadam da će te pomake pratiti i rezultati na skorim lokalnim izborima – kazao je Boris Blažeković, posebno ističući da HNS u čak sedam općina na izbore izlazi samostalno. Blažeković je potom održao i javnu tribinu Liberalizam i položaj HNS-a u Hrvatskoj na kojoj je govorio o slobodi i odgovornosti kao osnovnim principima liberalizma, stereotipima koji ga prate i liberalnoj problematici.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Doroteja i Eleonora, a njima se pridružio i Vilim, danas slave imendan

Doroteja, Eleonora i Vilim, današnji slavljenici! Doroteja je dinamična, odana, razborita, opuštena, tajnovita, ekspresivna, jasna i aktualna. Eleonora je energična, lojalna,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×