9.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 4. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Bruxelles prihvatio Akcijski plan održivog energetskog razvoja grada Koprivnice
B

Ne propustite

Središnji ured „Sporazuma gradonačelnika” u Bruxellesu prihvatio je Akcijski plan održivog energetskog razvoja Grada Koprivnice. Dokument je još u ljeto 2011. usvojilo Gradsko vijeće i poslalo ga na prihvaćanje Središnjem uredu Sporazuma gradonačelnika. Tu je pak zaključeno da je koprivnički plan ispunio svih 6 ocjenjivačkih kriterija za prihvaćanje dokumenta. Podsjetimo, Akcijski plan je usmjeren na dugoročne promjene u energetskim sustavima i definira mjerljive ciljeve za povećanje energetske učinkovitosti i povećanje korištenja obnovljivih izvora energije. Sadrži tridesetak mjera za učinkovitije korištenje energije, zamjenu konvencionalnih tehnologija čišćima i edukaciju građana, a kao najčešće isticani cilj je do 2020. godine znatno smanjenje emisije CO2.

tekst: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

DRUGA HRL SJEVER ŽENE

Pitomačanke upisale petu uzastopnu pobjedu

Rukometašice Pitomače stigle su do pete uzastopne prvenstvene pobjede, a u 15. kolu Druge hrvatske lige Sjever slavile su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×