14.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Javni poziv

Budući stanari Poduzetničkog inkubatora mogu se prijaviti za zakup prostora, evo detalja
B

Cijena zakupa po m2 prostora iznosi 35 kuna bez PDV-a uvećano za trošak režija, a u cijenu je uključen trošak čišćenja prostora te korištenje zajedničkih prostorija.

Ne propustite

Poduzetnički inkubator Đurđevac je nakon inicijalnog poziva za iskaz interesa za korištenje poslovnog prostora u zgradi inkubatora raspisao je javni poziv za prijavu zakupa poslovnog prostora.

Kako kažu iz Gradske uprave, prijava potencijalnog korisnika treba sadržavati poslovni plan i ispunjeni obrazac za prijavu za zakup poslovnog prostora. Ponude s traženom dokumentacijom podnose se putem pošte preporučeno u zatvorenoj omotnici na adresu:

Stari Grad d.o.o., S. Radića 1, 48350 Đurđevac s napomenom „Natječaj za zakup poslovnih prostora Poduzetničkog inkubatora“

Prijave se zaprimaju najranije od prvog dana nakon objave ovog poziva. Cijena zakupa po m2 prostora iznosi 35 kuna bez PDV-a uvećano za trošak režija, a u cijenu je uključen trošak čišćenja prostora te korištenje zajedničkih prostorija.

Nakon pristiglih prijava povjerenstvo u sastavu od tri člana zaprimljene prijave će ocijeniti te će se lista objaviti na službenim stranicama Grada Đurđevca www.djurdjevac.hr, a pristigli zahtjevi obrađuju se po redoslijedu zaprimanja.

Javni natječaj je trajno otvoren, odnosno do trenutka davanja svih poslovnih prostora koji su predmet ovog natječaja u zakup.

Raspored prostorija po etažama možete pronaći na linku https://inkubator-djurdjevac.hr/najam-prostora/

Upite možete slati na e-mail adresu inkubator@djurdjevac.hr, kontakt osoba je voditelj inkubatora Ivan Juričić.

Cjelokupan tekst javnog poziva i obrazac možete pronaći u nastavku:

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Suprotnosti se privlače. Ove dvije simpa frendice uljepšale su koprivnički trg svojom pojavom

Kako se suprotnosti privlače, nije samo fizikalna činjenice, nego i ona modna. Pokazale su to ove dvije simpa frendice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×