1.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 29. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Budućem županu manja plaća
B

Ne propustite

- Oglas -

090514-koren-mŽupanijsko je poglavarstvo na jučerašnjoj sjednici donijelo odluku o smanjenju plaća županu i njegovim zamjenicima, zbog ukidanja plaćanja minulog rada.

Tako će budući Koprivničko – križevački župan mandat započeti sa tisuću kuna manjom plaćom, koja će iznositi 19.500 kuna.

Plaće su smanjene i njegovim zamjenicima, što je posljedica izmjene sustava obračuna. Tako će budući zamjenici imati plaću 16.200 kuna.

- Oglas -

Također je izmijenjen kolektivni ugovor za službenike i namještenike koji će nakon odlaska u mirovinu imati pravo na otpremninu od pet prosječnih plaća, pod uvjetom da su u županijskoj upravi zaposleni najmanje deset godina.

Ako pak nisu ispunili uvjet, naknada je 8000 kuna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

počivaj u miru

TUŽNA VIJEST Napustio nas je Pero Sabolić, legenda Tehnike, Slavena i Lipe, veliki sportaš koji je odgojio brojne generacije

Tužna vijest stigla nam je iz nogometnih krugova. Preminuo je Branko Sabolić - Pero, legenda koprivničkog nogometa, koji je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti