Čak 17 Podravkinih proizvoda dobilo nagradu ‘Superior Taste Award’

10:04h
0
Dolcelin puding također je dobio ugledno priznanje // Foto: Podravka

Sedamnaest Podravkinih proizvoda dobilo je ovogodišnje priznanje za vrhunsku kvalitetu i okus Međunarodnog Instituta za okus i kvalitetu proizvoda koje je dodijeljeno na svečanoj ceremoniji u Bruxellesu.

Kako je priopćeno iz koprivničke kompanije, ovu prestižnu nagradu dobili su Podravka čaj Limun limeta, Studena, Podravka ajvar blagi i ljuti, Podravka jetrena pašteta, Lino wafelada duo, Fant mješavina za fino varivo, Fant mješavina za fini gulaš iz pećnice, Podravka krem juha od buće, Vegeta Asia, Fant mješavina za punjene paprike iz pećnice, Podravka krem juha od gljiva, Podravka krem juha od šparoga, Vegeta marinada s pivom, Dolcela Gourmet puding od vanilije s komadićima jagode, Dolcela gourmet puding od čokolade s komadićima narančine korice i Lino choco drink.

Proizvode ocjenjuje stručni žiri koji se sastoji od 120 renomiranih europskih šefova kuhinja i sommeliera koji dolaze iz 15 kulinarskih institucija. Ocjenjivanje proizvoda provodi stručni žiri metodom slijepog testiranja, pri čemu između ostalog osobiti naglasak pridaju ocjeni okusa, mirisa, teksture i izgleda proizvoda.

”Ponosni smo jer priznanja ove vodeće svjetske organizacije za nagradu kvalitete, našim proizvodima stižu već niz godina zaredom. I ovogodišnje nagrade su dodatna potvrda prepoznatljivosti kvalitete Podravkinih brendova na međunarodnom tržištu. Posebno smo sretni jer je ove godine nagradu izvrsnosti, kvalitete i okusa dobio do sada najveći broj naših proizvoda, što je svakako najbolji poticaj za daljnji napredak i inovacij”, izjavila je članica Uprave Podravke Olivija Jakupec.

Podravka je do sad osvojila čak 50 Superior Taste Award nagrada, koje su rezultat razumijevanja potrošača i dugogodišnje kulinarske ekspertize ugrađene u razvoj svakog Podravkinog proizvoda.

”Osvojene nagrade još jednom potvrđuju da Podravkini proizvodi pripadaju svjetskoj prehrambenoj eliti”, pohvalili su se iz koprivničke kompanije.