POTRES

Čanađija izbačen iz prve ekipe Slavena, Sertić ga poslao da trenira s B momčadi

Trener Medenjak, glavni u B momčadi, također je priupitan što Čanađija radi s njima. 

14:46h
0
Foto: Jurica Karan
Dario Čanađija // Foto: Jurica Karan

Strateg Farmaceuta Ivica Sertić izbacio je Darija Čanađiju iz prve ekipe uoči utakmice protiv Hajduka, doznaje Klikaj.hr.

Na današnjem prijepodnevnom treningu B momčadi Slaven Belupa koji se održavao na jednom od pomoćnih terena Gradskog stadiona bio je i Dario Čanađija, inače prvotimac kluba iz Miškinine.

U isto vrijeme u prostorijama kluba održavala se službena konferencija uoči utakmice na kojoj Čanađija nije spomenut ni u jednom kontekstu. Mladog veznjaka Slavena na treningu B momčadi priupitali su što on tu radi, na što se on samo nasmijao, bez ikakvih komentara.

Trener Medenjak, glavni u B momčadi, također je priupitan što Čanađija radi s njima.

– Ja radim s igračima koji su mi na raspolaganju. Trener Sertić vjerojatno zna više – rekao nam je samo on.

Tražili su i objašnjenje iz kluba koji je brzo odgovorio.

– Svi naši igrači, ovisno o razini forme koju pokazuju i procjeni trenera i stručnog stožera, u datom su trenutku na raspolaganju i A i B momčadi – stoji u odgovoru kluba.

Čanađija je u Slaven stigao iz Rijeke početkom ove godine. U koprivničkom klubu prošao je sve mlađe selekcije, igrao je i za kadete i juniore, a nakon nekog vremena u seniorima ostvario je transfer baš u Rijeku.

vi u sve tri utakmice. Protiv Osijeka i Dinama odigrao je svih 90 minuta, a protiv Rijeke je na Rujevici zamijenjen na poluvremenu.

čitam...