Članice Kluba poslovnih žena ALFA posjetile tvrtku Baltazar i vinoteku Bonum

22:03h
0
Članice Kluba poslovnih žena ALFA u posjetu tvrtki Baltazar

Članice Kluba poslovnih žena ALFA Koprivnica održale su svoj redovan sastanak prilikom kojeg su posjetile dvije tvrtke čije vlasnice su članice Kluba poslovnih žena ALFA. Prvi dio sastanka održan je u poduzeću Baltazar d.o.o. kojim već dugi niz godina uspješno upravlja Dubravka Babić. Tvrtka se bavi tiskarskom djelatnošću, proizvodnjom papirne ambalaže za lijekove i sličnim proizvodima. Uspješno posluju na hrvatskom tržištu te su u pripremi izgradnje novih proizvodnih pogona kako bi se što bolje prilagodili tržištu i kupcima izvan naših granica. Članice su razgledale proizvodni pogon i dobile uvid u proizvodne procese, od narudžbe od gotovog proizvoda.

Od aktivnosti kojima su se članice bavile i koje imaju u planu izdvojilo bi se da se Klub poslovnih žena Koprivničko-križevačke županije Alfa Koprivnica prijavio je projekt na natječaj Obrazovanje za poduzetništvo u Grupi 2.- Promocija poduzetništva i obrta financiranog iz sredstava Europskog socijalnog fonda. PROJEKT „Žene krenite u poduzetništvo” tretira problem nedovoljne afirmiranosti i niska razine ženskog poduzetništva u KC-KŽ županiji. Opći cilj projekta je pridonijeti poticanju razvoja i rasta ženskog poduzetništva. Svrha je identificirati stanje ženskog poduzetništva u Županiji te informirati, motivirati i promovirati potencijalne i postojeće žene poduzetnice u Županiji. Ciljna skupina su poslovne žene u Županiji i dio nezaposlenih žena.

Očekivani rezultati: 

– Stvorena baza podataka o stanju ženskog poduzetništva u Županiji
– Provedena medijska kampanja informiranja i promoviranja žena poduzetnica
– Povećan kapacitet Kluba za osiguranje održivosti i rasta članica.

Posjet vinoteci BonumPartner na projektu je Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Koprivnica. Trenutno se očekuju rezultati ocjenjivanja projekta od ugovornog tijela.

Nakon obilaska tvrtke Baltazar, drugi dio sastanka je održan u vinoteci Bonum gdje je članice Kluba ALFA dočekao, ugostio i priredio im degustaciju probranih vina, vlasnik Darko Pernjak. Vinoteka Bonum posluje od 1997. u Koprivnici, a glavna djelatnost poduzeća je veleprodaja kvalitetnih vina prvenstveno restoranima i hotelima na području sjeverozapadne Hrvatske.

čitam...
Loading...