BRAVO

Članovi Atletskog kluba Koprivnica nastupili na kvalifikacijama Erste lige i okitili se medaljama

Na finale lige koje će se 14. rujna održati u Zagrebu plasirali su se Požgaj, Slavinić, Lovrinović, Cenko, Bebek, Kvaternik i Petrić.

09:16h
0
Foto: AK Koprivnica

Mladi atletičari iz Atletskog kluba Koprivnica u ponedjeljak, 31. svibnja, nastupili su na kvalifikacijama Erste plave lige školskog natjecanja.

Mnogi od njih proslavili su odličja. U kategoriji trećih razreda, Tija Požgaj osvojila je drugo mjesto na 300 metara i četvrto mjesto u skoku u dalj, dok je Iva Mikulec bila treća u skoku i četvrta u bacanju vortexa. Nastupili su i Hana Latin na 60 metara te Matej Požgaj u skoku u dalj.

Jedini i najbolji u kategoriji četvrtih razreda bio je Petar Slavinić, koji je prvo mjesto osvojio i u vortexu i u utrci na 300 metara. Petaš Luka Kolonić na utrci od 60 metara bio je peti, a u disciplini skoka u dalj zauzeo šesto mjesto.

Dora Lovrinović, Ivana Cenko, Ivan Bebek, Luka Kvaternik, Lukas Petrić, Matea Cenko, Melani Vrbnjak i Lara Šafar nastupali su u kategoriji šestih razreda. Lovrinović je osvojila srebro na 60 metara i zlato na 600 metara, Cenko dva srebra u bacanju kugle i skoku u dalj, dok je Bebek u bacanju kugle bio drugi, a na 60 metara treći. Kvaternik je bio drugi i na utrci na 600 metara i u skoku u dalj, dok je Petrić proslavio zlato u bacanju kugle i četvrto mjesto na 60 metara.

Na finale Erste lige koje će se 14. rujna održati u Zagrebu plasirali su se Požgaj, Slavinić, Lovrinović, Cenko, Bebek, Kvaternik i Petrić. Spomenimo i kako je dan ranije, u nedjelju, Antonio Gložinić nastupio u utrci Tri mosta u Kotoribi i osvojio deveto mjesto u ukupnom plasmanu i prvo mjesto u kategoriji juniora.

 

 

čitam...