hk ludbreg

Čurila donio zlato iz Češke, Besek i Balija broncu, sjajan nastup ‘Gruzijca’ Varovića u većoj kategoriji

Berislav Varović, premda teži 80 kg, nastupio je u kategoriji do 92 kg pokazavši da je čvrst k'o stijena, a vjerojatno ima i nešto gruzijske krvi u njemu.

09:05h
0
Foto: HK Ludbreg
Foto: HK Ludbreg

​David Čurila – zlato, Marta Besek i Patrik Balija bronce sa međunarodnog turnira u Češkom Kladnu


Protekloga vikenda sedmeročlana ekipa hrvačkog kluba Ludbreg pod vodstvom trenera Kreše Horvata nastupila je u Češkoj, Kladno, na međunarodnom hrvačkom turniru Lidice Sokol CUP 2018. U  konkurenciji 311 hrvača iz Češke, Slovačke, Belgije, Poljske, Njemačke, Danske i Hrvatske, HK Ludbreg zabilježio je odličan uspjeh osvojivši tri odličja.

U konkurenciji djevojčica rođenih 2005. godine, Marta Besek je u kategoriji do 63 kilograma osvojila treće mjesto pobijedivši uvjerljivo u dvije borbe te ubilježila dva poraza u kojima je bila ravnopravna. Do prvog mjesta, došao je David Čurila u kategoriji do 65 kilograma kod kadeta u kojoj je upisao tri pobjede i tijesan poraz prikazavši prekrasno hrvanje. Treće mjesto osvojio je Patrik Balija u kategoriji do 70 kilograma kod dječaka. Na turniru su odlično hrvali Teo Varga i Florijan Varović ostvarivši svaki po jednu pobjedu i dva poraza.

Berislav Varović, premda teži 80 kg, nastupio je u kategoriji do 92 kg pokazavši da je čvrst k’o stijena, a vjerojatno ima i nešto gruzijske krvi u njemu, no medalja je izbjegla za “las”. Odlično se nosio sa težim i višim protivnicima, fenomenalno pobjedio Poljaka, stvarao bodove i prilike, no na kraju mu je pripalo četvrto mjesto.

Foto: HK Ludbreg
Foto: HK Ludbreg
Foto: HK Ludbreg
Foto: HK Ludbreg

čitam...