Danas Varteks 90-ih na Vincelja, Odorjana, Šajfara…

10:39h
0
Zunog je remizirao s Mal-Galom

Već je prva utakmica drugog natjecateljskog dana 34. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu “Pan kup Varaždin 2013” – u subotu, 14. prosinca – donijela odličnu utakmicu između drugog nositelja turnira, Mal-Gal građevinarstva iz Krapine, i debitanta na varaždinskom turniru, koprivničke ekipe Zunog Winus. Krapinski sastav imao je prividnu terensku nadmoć, ali na semaforu je ostalo početnih 0:0. Branitelj naslova Avto Grosuplje upisao je dvije pobjede, prvu protiv koprivničkog MOD graditeljstva teško (vodili su Slovenci 2:0, poravnali Koprivničani na 2:2, u predzadnjoj je minuti Adrinek postavio konačnih 3:2), drugu daleko lakše…

Rekordnu pobjedu dosadašnjeg dijela turnira upisao je MNK Fotex protiv zagrebačke ekipe Bombagames.com. Bilo je čak 16:1 za Fotexov „dječji vrtić”, prednjačili su efikasnošću Marko Rog (6 pogodaka) i imenjak mu Kovačić (5 golova).

Krenuo je i veteranski turnir, s visokih 8:0 protiv varaždinske Slobode otvorili su ga veterani Prodajnog centra Bat iz Čakovca, dvostruki su strijelci bili Vibovec i Štefičar, po pogodak su u mrežama Vrbanića i Jergana dodali Strahija, Ribić, Novak i Bunc.

Današnji program – u nedjelju, 15. prosinca – bit će posebna poslasica. Već od 11 sati prijepodne napeto će biti u Areni Varaždin. Na rasporedu je čak 16 utakmica tijekom dana, 10 seniorskih i šest veteranskih. Upravo bi ove u veteranskom dijelu turnira mogle biti prava poslastica; dolazi IPA Zagreb s Odorjanom, Vinceljom, Šajfarom… i igrat će dvije utakmice, najprije protiv varaždinskog Green Baya za koji igraju Zoran Ivančić, Danijel Mađarić i nekolicina veterana Slaven Belupa (braća Radiček, Bojan Šimek i društvo), a nakon toga IPA će odmjeriti snage i s Varteks veteranima (Solomun, Mrmić, Balajić, Kastel, Lađević, Toplak, Maretić, Mujanović, Štefulj, Težački…).

Dodamo li da će baš između dvije opisane veteranske utakmice – igrati i u sklopu glavnog turnira prošlogodišnji finalist Kutije šibica Automobil Lončar & Fotex protiv slovenskog sastava Frankina kava bar (Hotiza), da je na rasporedu međimurski derbi Svježa jaja Vuk (Čehovec) – MIP Weyland (Pušćine), kao i da će po dvije utakmice toga dana odigrati i zagorski sastavi ASO Ponos (Krapina), Auto Mario (Đurmanec) i Baška Boys (Zabok), jasno je da malonogometnih atrakcija – neće nedostajati.

RASPORED UTAKMICA – nedjelja, 15.12.2013.

11:00 VET CB BILIKUM (Varaždin) – SRIJEDOM U SEDAM (Sveti Ilija)

11:40 VISOKO – TRGOVAČKI CENTRI LEXI (Klenovnik)

12:20 LOTUS 91 (Jalkovec) – ZLATARNA N&M (Zagreb)

13:00 VET HUDEK TRGOTRANS (Ladanje) – LEPOGLAVA

13:40 CB BOLERO (Varaždinske Toplice) – ZLATARNA N&M (Zagreb)

14:20 CB DOBERMANN (Zagreb) – MNK LJUBEŠČICA

15:00 VET TRC (Ivanec) – NK VARTEKS VETERANI (Vž/Jalkovec)

15:40 CB DOBERMANN (Zagreb) – BAŠKA BOYS (Zabok)

16:20 VET HORVAT PRODUCTION (Ludbreg) – ELKOM IVANČICA VETERANI

17:00 BAŠKA BOYS (Zabok) – FURJANTED CB MANUELA (Gojanec)

17:40 VET IPA ZAGREB – GREEN BAY (Varaždin)

18:20 AUTOMOBIL LONČAR & FOTEX – FRANKINA KAVA BAR (Hotiza, SLO)

19:00 VET IPA ZAGREB – VARTEKS VETERANI (Varaždin)

19:40 CBB KAHLI BEER (Varaždin) – AUTO MARIO (Đurmanec)

20:20 SVJEŽA JAJA VUK (Čehovec) – MIP WEYLAND (Pušćine)

21:00 AUTO MARIO (Đurmanec) – ZUNOG WINUS (Koprivnica)

Sve ostale informacije nalaze se na službenoj internetskoj stranici turnira – www.pan-kup.com.